Cookie issues

Ian Grant

Well-Known Member
Registered User
The site seems to have Cookie problems, sometimes I can't Login or Logout, add images, post a thread as the action says OOPS you need Cookies enabled. I then have to clear the sites cookies from my browser and all is back to normal. This has happened quite a few times.

Ian
 

Ian Grant

Well-Known Member
Registered User
I'm using a newer build than mentioned in that thread - 67.0b. It's happened a few times since the site was upgraded I've had no problems with any other sites.

Ian
 

Ian Grant

Well-Known Member
Registered User
It's still an issue, when I logged in I was still offline so had to delete the cookies again.

Ian
 

KenS

Well-Known Member
Registered User
The site seems to have Cookie problems, sometimes I can't Login or Logout, add images, post a thread as the action says OOPS you need Cookies enabled. I then have to clear the sites cookies from my browser and all is back to normal. This has happened quite a few times.

Ian
Well... I've been using Firefox as my 'browser of choice' for years and I have never encountered any 'problems' on any of the web sites I 'visit'.. and I usually 'decline' cookies as much as possible

Ken
 

martin henson

Admin
Staff member
Registered User
Its the browser Ian, try another one just to test it out for the same problem, I have no problems so I doubt its to do with the forum software
 

David M

Well-Known Member
Registered User
I've just had a problem with cookies. I tried to post a comment and got a message "This site uses cookies..." I tried logging out and in again but that didn't work.
Quitting Safari, waiting a few minutes and re-starting it did work. Not a difficult thing to do.
All my software is up to date, as from yesterday morning.
 
Top